Accesoires

Veel hoogwaardige accessoires hebben wij in ons assortiment om een gedenkteken net even wat persoonlijker te maken.

Ornamenten

De mogelijkheden zijn divers om een uiting te geven aan een persoonlijk gedenkornament. Dit kan met begeleiding van een kunstenaar op een geheel eigen ontwerp. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

 

Planten

Dieren

Kruizen

Lantaarns

Verschillende soorten en maten

Op het gebied van vazen en plantenbakken zijn veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een plantenbak van graniet, of een hoogwaardig metaal als brons bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt voor de vazen. Bovendien kunt u ook uw eigen vaas of plantenbak ontwerpen.

lees meer

Foto's

Verschillende soorten en maten

Een foto van een dierbare kunnen op verschillende manieren op een grafmonument worden aangebracht. Zo zijn er porseleinen foto's, een foto aangebracht op steen, of glas m.b.v. lasertechniek, of een relief van een foto in brons. De mogelijkheden zijn zeer divers en kwalitatief hoogwaardig.

lees smeer

Vazen en plantenbakken

Verschillende soorten en maten

Op het gebied van vazen en plantenbakken zijn veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een plantenbak van graniet, of een hoogwaardig metaal als brons bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt voor de vazen. Bovendien kunt u ook uw eigen vaas of plantenbak ontwerpen.

lees meer

Belettering

Verschillende opties

Een lettertype is zeer bepalend voor de vormgeving van de steen. Dankzij de geavanceerde apparatuur waarover wij beschikken, hebben wij het proces geheel in eigen hand en is het mogelijk om nagenoeg elk gewenst lettertype in het monument te stralen.

lees meer

Tijdelijke gedenkstenen

Verschillende materiaal en lettertypes

Wij dragen er zorg voor dat het tijdelijke grafmonument snel wordt geleverd, alleen op deze manier geeft een tijdelijk grafmonument voldoening. Indien u het tijdelijk grafmonument komt afhalen, is het in 3 werkdagen leverbaar!

lees meer

Wat wij doen


Met zorg en toewijding ontwerpen wij een persoonlijk gedenkteken, dat qua materiaalkeuze en afwerking past bij de hoge eisen die aan een duurzaam gedenkteken gesteld mogen worden. Daarnaast voeren wij ook restauratie-, renovatie-, en onderhoudswerkzaamheden uit. Kortom wij zijn een modern ambachtelijk bedrijf met bijna 100 jaar ervaring. 

Advies & Ontwerp

In een ongedwongen persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen. Vervolgens leggen wij alle mogelijkheden qua materialen, lettertypen, maatvoering en combinaties aan u voor.

Productie & Plaatsing

De diverse bewerkingen van het natuursteen voeren we uit in ons eigen werkplaats. We een selectie gemaakt van de meest voorkomende bewerkingen.

Restauratie & Onderhoud

De mogelijkheden van vervolginscripties, restauraties en aanpassing zijn heel divers. Samen zoeken we de juiste oplossing voor uw gedenkteken.

Hypermoderne productie & meester in het ambacht

Doordat wij gedenktekens volledig produceren, zijn wij in staat zeer korte levertijden te kunnen hanteren voor maatwerk gedenktekens in natuursteen en glas. 

1
3

Onze werkwijze

In onze moderne werkplaats hebben wij de mogelijkheden om al uw wensen te vertalen in een prachtig op maat gemaakt gedenkteken. Doordat wij beschikken over de modernste technieken en ook het ouderwetse vakmanschap tot in de finesses beheersen, zijn wij in staat om uw wensen te vertalen in een persoonlijk kwalitatief hoogstaand en op maat gemaakt gedenkteken.

Adviesgesprek

In een ongedwongen persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen

Vervolgens leggen wij alle mogelijkheden qua materialen, lettertypen, maatvoering en combinaties aan u voor.

Aan de hand van het gesprek zullen wij een 3D tekening
maken van het uiteindelijke
ontwerp.

Productie

Aan de hand van het ontwerp starten wij met de productie. Dat houdt in dat we de onderdelen gaan zagen, frezen, boren, borstelen, beletteren, polijsten en assembleren. Zowel met de hand als machinaal.

In de tussentijd worden de administratieve zaken zoals het aanvragen van de vergunning etc. geregeld.

Tekstindeling

Wanneer de productie gereed is, nodigen wij u uit voor de tekstindeling. Dit houdt in dat wij mallen op ware grootte van de uiteindelijke letters, of ornamenten op het monument neerleggen.

Op deze manier bepalen we in samenspraak met u waar de tekst komt en zaken als regelafstand, lettergrootte en kleur.

Plaatsing

Nadat de tekst en eventuele ornamenten op het gedenkteken zijn gezet, kan er worden overgegaan tot plaatsing. Het plaatsen is een delicate klus waarbij de vaak zware onderdelen met de grootste zorg getransporteerd moeten worden.

Wanneer het monument eenmaal geplaatst is, nemen we contact met u op.

Ervaringen

Wij zijn ontzettend blij met de expertise en de begeleiding in het proces, jullie hebben ons echt goed geholpen

- William H.

Contactformulier

Voor een afspraak, of meer informatie kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een bezoek aan onze showroom kunt u altijd geheel vrijblijvend langskomen. U kunt ook een afspraak maken, voor zowel overdag als ’s avonds (om ’s avonds langs te komen dient u wel een telefonische afspraak te maken.) U zult te allen tijde vriendelijk ontvangen worden. Ook kunnen we desgewenst bij u thuis op bezoek komen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplciht in te vullen


Hanzeweg 8
2803 MC Gouda

T:(0182) 51 46 83
stuur ons een e-mail


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur tot 17:30
Zaterdag:
10:00 uur tot 14:00


Volg ons:

Youtube
Instagram

   LOGO NOA NATUURSTEENGARANTIE     

Overkamp gedenktekens | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf