Een passende urn voor iedereen

Welkom bij Overkamp Gedenktekens, waar we u graag helpen bij het vinden van een passende urn om de herinnering aan uw dierbare te eren en te bewaren. Onze collectie biedt een breed scala aan urnen van verschillende materialen, stijlen en afmetingen, zodat u een keuze kunt maken die past bij uw wensen en behoeften.

Waarom een urn?

Een urn is een bijzondere en eervolle manier om de herinnering aan een dierbare te bewaren. Of u nu kiest voor een traditionele urn, een moderne urn of een gepersonaliseerde urn, het is een tastbare manier om de band met uw geliefde te behouden en hun nalatenschap te eren.


Onze collectie

Bij Overkamp Gedenktekens streven we ernaar om een diverse collectie urnen aan te bieden, die aansluiten bij de unieke behoeften en voorkeuren van onze klanten. Onze collectie omvat onder andere:

 • Natuurstenen urnen: Duurzame en elegante urnen gemaakt van hoogwaardig natuursteen zoals marmer of graniet.
 • Metalen urnen: Stijlvolle urnen vervaardigd uit metaallegeringen zoals messing, koper of aluminium.
 • Keramische urnen: Handgemaakte urnen van keramiek, met een uniek en persoonlijk karakter.
 • Glazen urnen: Transparante urnen van glas, die een gevoel van lichtheid en sereniteit uitstralen.
 • Houten urnen: Warme en natuurlijke urnen gemaakt van diverse houtsoorten, met een tijdloze uitstraling.
 • Glasfiber urnen: Lichtgewicht urnen van glasvezel versterkt met kunsthars, voor een moderne en robuuste uitstraling.
 • Bio urnen: Milieuvriendelijke urnen gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, die terugkeren naar de natuur.
 • RVS urnen: Urnen vervaardigd uit roestvrij staal, met een strak en eigentijds ontwerp.
 • Urnen met kaarsenhouder: Urnen die tevens dienen als kaarsenhouder, voor een sfeervolle herdenking.
 • Urnen voor buiten: Weerbestendige urnen die geschikt zijn voor plaatsing in de buitenlucht, zoals in een tuin of op een begraafplaats.
 • Duo urnen: Urnen ontworpen voor het bewaren van de as van twee personen, als symbool van hun verbondenheid.
 • Baby en kinderurnen: Speciaal ontworpen urnen voor het bewaren van de herinneringen aan een geliefd kind.
 • Mini urnen: Kleine urnen die subtiel en discreet kunnen worden geplaatst, ideaal voor het bewaren van een kleine hoeveelheid as.
 • Dierenurnen: Urnen ontworpen voor het bewaren van de as van een geliefd huisdier, als eerbetoon aan hun trouwe metgezelschap.

Wat uw voorkeuren of specifieke behoeften ook zijn, we hebben een urn die past bij uw unieke herinnering en eerbetoon.


Ontdek onze uitgebreide showroom

Bij Overkamp Gedenktekens zijn we er trots op u te kunnen verwelkomen in onze zeer ruime en gespecialiseerde showroom, waar u een uitgebreide selectie urnen kunt bewonderen en ervaren. Onze showroom is ontworpen om u een rustige en respectvolle omgeving te bieden, waar u de tijd kunt nemen om de verschillende urnen te bekijken en te overwegen.

Met een grote verscheidenheid aan urnen in diverse stijlen, materialen en maten, streven we ernaar om voor ieder wat wils te bieden. Of u nu op zoek bent naar een traditionele urn, een moderne en eigentijdse urn, of een urn met een specifieke functionaliteit, onze showroom biedt een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te begeleiden tijdens uw bezoek aan onze showroom. Ze kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte urn die past bij uw wensen, behoeften en budget. Bovendien kunnen ze u voorzien van deskundig advies en informatie over de verschillende urnen en hun eigenschappen.

Of u nu op zoek bent naar een urn voor een geliefde, een huisdier of een speciaal ontworpen urn, we heten u van harte welkom in onze showroom om de diverse mogelijkheden te ontdekken en een weloverwogen keuze te maken die recht doet aan de herinnering van uw dierbare.

Wat wij doen


Met zorg en toewijding ontwerpen wij een persoonlijk gedenkteken, dat qua materiaalkeuze en afwerking past bij de hoge eisen die aan een duurzaam gedenkteken gesteld mogen worden. Daarnaast voeren wij ook restauratie-, renovatie-, en onderhoudswerkzaamheden uit. Kortom wij zijn een modern ambachtelijk bedrijf met bijna 100 jaar ervaring. 

Advies & Ontwerp

In een ongedwongen persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen. Vervolgens leggen wij alle mogelijkheden qua materialen, lettertypen, maatvoering en combinaties aan u voor.

Productie & Plaatsing

De diverse bewerkingen van het natuursteen voeren we uit in ons eigen werkplaats. We een selectie gemaakt van de meest voorkomende bewerkingen.

Restauratie & Onderhoud

De mogelijkheden van vervolginscripties, restauraties en aanpassing zijn heel divers. Samen zoeken we de juiste oplossing voor uw gedenkteken.

Hypermoderne productie & meester in het ambacht

Doordat wij gedenktekens volledig produceren, zijn wij in staat zeer korte levertijden te kunnen hanteren voor maatwerk gedenktekens in natuursteen en glas. 

1
3

Onze werkwijze

In onze moderne werkplaats hebben wij de mogelijkheden om al uw wensen te vertalen in een prachtig op maat gemaakt gedenkteken. Doordat wij beschikken over de modernste technieken en ook het ouderwetse vakmanschap tot in de finesses beheersen, zijn wij in staat om uw wensen te vertalen in een persoonlijk kwalitatief hoogstaand en op maat gemaakt gedenkteken.

Adviesgesprek

In een ongedwongen persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen

Vervolgens leggen wij alle mogelijkheden qua materialen, lettertypen, maatvoering en combinaties aan u voor.

Aan de hand van het gesprek zullen wij een 3D tekening
maken van het uiteindelijke
ontwerp.

Productie

Aan de hand van het ontwerp starten wij met de productie. Dat houdt in dat we de onderdelen gaan zagen, frezen, boren, borstelen, beletteren, polijsten en assembleren. Zowel met de hand als machinaal.

In de tussentijd worden de administratieve zaken zoals het aanvragen van de vergunning etc. geregeld.

Tekstindeling

Wanneer de productie gereed is, nodigen wij u uit voor de tekstindeling. Dit houdt in dat wij mallen op ware grootte van de uiteindelijke letters, of ornamenten op het monument neerleggen.

Op deze manier bepalen we in samenspraak met u waar de tekst komt en zaken als regelafstand, lettergrootte en kleur.

Plaatsing

Nadat de tekst en eventuele ornamenten op het gedenkteken zijn gezet, kan er worden overgegaan tot plaatsing. Het plaatsen is een delicate klus waarbij de vaak zware onderdelen met de grootste zorg getransporteerd moeten worden.

Wanneer het monument eenmaal geplaatst is, nemen we contact met u op.

Ervaringen

Wij zijn ontzettend blij met de expertise en de begeleiding in het proces, jullie hebben ons echt goed geholpen

- William H.

Contactformulier

Voor een afspraak, of meer informatie kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een bezoek aan onze showroom kunt u altijd geheel vrijblijvend langskomen. U kunt ook een afspraak maken, voor zowel overdag als ’s avonds (om ’s avonds langs te komen dient u wel een telefonische afspraak te maken.) U zult te allen tijde vriendelijk ontvangen worden. Ook kunnen we desgewenst bij u thuis op bezoek komen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplciht in te vullen


Hanzeweg 8
2803 MC Gouda

T:(0182) 51 46 83
stuur ons een e-mail


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur tot 17:30
Zaterdag:
10:00 uur tot 14:00


Volg ons:

Youtube
Instagram

   LOGO NOA NATUURSTEENGARANTIE     

Overkamp gedenktekens | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf